A Nyírség Szakmai Továbbképző Kft. kéri Tisztelt Ügyfeleit, hogy az intézmény oktatási illetve szolgáltatási tevékenységével kapcsolatos valamennyi problémáját haladéktalanul és írásban jelezze az ügyfélszolgálat helyszínén. (Nyíregyháza Országzászló tér 8. VI. em. Telefon: 42/311-220)

Kérjük, hogy a panasz jelzése során a képzés, annak helyszínét illetve az oktató személyét is tüntessék fel.

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intézményünk a felmerült panaszt a lehető leggyorsabban igyekszik kivizsgálni és orvosolni.

A tanfolyami díj tartalmazza az oktatás, a jegyzetek és a vizsgáztatás díját is. Ezek összegét a képzési szerződés tartalmazza.

A céges jelentkezések visszaigazolásával egyidejűleg megküldjük számlánkat. A számlát a tanfolyam kezdetére kell kiegyenlíteni átutalással vagy készpénzes (postai csekk) befizetéssel.

Magánszemélyek részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, melynek feltételeit a képzési szerződés rögzíti.

A hallgató tudomásul veszi, hogy a tanfolyamon való részvétel lemondását annak megkezdése előtt 3 munkanappal  írásban kell  jeleznie. Ez esetben  az előzetesen befizetett tanfolyami díjat visszatéríti a képző. 3 munkanapon belüli lemondás esetén az előzetesen befizetett tanfolyami díj 90%-át téríti vissza a képző. A  tanfolyam megkezdésétől a kimaradás bejelentéséig le nem  mondott szolgáltatások időarányos díja a megrendelőt terhelik  Amennyiben  a tanfolyami hallgató már megkezdett képzést szakít meg, és részletfizetési  kedvezményt vett igénybe, a teljes oktatási díj időarányos részét köteles megtéríteni. A hallgató tudomásul veszi, hogy a képző a tervezett vizsga időpont előtt 45 munkanappal köteles a vizsgaszervező felé a vizsgázók anyakönyveit leadni. Ezen időponton belüli lemondás esetén a   fizetési kötelezettség a teljes vizsgadíjra is kiterjed.

A képzés megkezdése utáni kimaradás, kizárás esetén részvételi díjat nem térítünk vissza.

Tanfolyami díjaink tájékoztató jellegűek (min. 15 fő jelentkező esetén érvényesek), az árváltoztatás jogát fenntartjuk és erről minden résztvevőt tájékoztatunk! Amennyiben a hallgató részletfizetési kedvezményt kíván igénybe venni, a fizetési ütemezés az alábbi:

>>Tanfolyam kezdéskor (első előadás): a tanfolyami díj 40 %-a.

>>A tanfolyami díj fennmaradó részét (60 %) további két részletben.

>>A tervezett vizsgát megelőzően 35 nappal vizsgadíj kiegyenlítése.

A képzések pontos kezdési időpontját és helyszínét a jelentkezők számának és a vizsgaidőpontok függvényében határozzuk meg.

A képzés indulását megelőzően legalább másfél héttel írásban értesítjük a jelentkezőket az oktatás helyéről, időpontjairól, a vizsgákról. A képzések időbeli ütemezését az első tanfolyami napon, a hallgatókkal együtt állapítjuk meg.

Tanfolyami részvétel nélkül vizsgázók esetében - a részvételi díj befizetését követően - megküldjük a felkészülést segítő jegyzeteket és a szóbeli vizsgakérdéseket.

A jelentkezők igényeinek megfelelően előzetes tudásszint felmérést végzünk. Gyakorlat orientált szakmákban (Hegesztés, Gázszerelés ) elsősorban a hegesztési, forrasztási ismereteket gyakorlati formában ellenőrizzük. Ennek eredményeként alakítjuk ki a foglalkozások csoport kialakítását és időbeosztását.

Modul rendszerű képesítések esetén lehetőség van az azonos modulok elismerésére, és így felmentési kérelem benyújtására.

A tanfolyam első napján a résztvevők részletes tájékoztatást kapnak a képzési programról, kézhez kapják a Felnőttképzési szerződést, a tananyagokat és a segédanyagokat. Bizonyos tananyagokat kizárólag a képzés idejére biztosítunk, így azokat a vizsga napján vissza kell szolgáltatni.

Az aktuális és tervezett képzésekre előjegyzést felveszünk. Az érdeklődőket regisztráljuk a képzési igényük alapján, majd a számukra megfelelő képzés szervezési időszakában "Tájékoztató levelet" és "Jelentkezési lap"-ot küldünk részükre.

Igényeit elektronikus úton is jelezheti.

Cégek minimum 12 fős képzési igényeire az egyéni feltételeket is figyelembe véve (munkarend, oktatásra alkalmas időpontok, ügykezelés stb.) egyéni ajánlatot készítünk.

A képzésre jelentkezni munkatársaink által megküldött aktuális "Jelentkezési lap"-on lehet.

Kérésére a jelentkezési lapot postán, faxon vagy e-mailben tudjuk megküldeni, vagy letöltheti honlapunkról is.

A "Jelentkezési lap"-ot postai úton kérjük visszaküldeni a jelentkezési feltételként megadott bizonyítványmásolatokkal és egyéb szükséges dokumentumokkal (pl. orvosi igazolás építőgépkezelő jogosítvány vizsga esetén, igazolványkép, stb.) együtt.

Kérjük a jelentkezési lapokat pontosan, olvashatóan kitölteni!

A jelentkezőket folyamatosan regisztráljuk és legalább 15 - 16 fő jelentkező esetén indítjuk a képzést.