A tanfolyami díj tartalmazza az oktatás, a jegyzetek és a vizsgáztatás díját is. Ezek összegét a képzési szerződés tartalmazza.

A céges jelentkezések visszaigazolásával egyidejűleg megküldjük számlánkat. A számlát a tanfolyam kezdetére kell kiegyenlíteni átutalással vagy készpénzes (postai csekk) befizetéssel.

Magánszemélyek részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, melynek feltételeit a képzési szerződés rögzíti.

A hallgató tudomásul veszi, hogy a tanfolyamon való részvétel lemondását annak megkezdése előtt 3 munkanappal  írásban kell  jeleznie. Ez esetben  az előzetesen befizetett tanfolyami díjat visszatéríti a képző. 3 munkanapon belüli lemondás esetén az előzetesen befizetett tanfolyami díj 90%-át téríti vissza a képző. A  tanfolyam megkezdésétől a kimaradás bejelentéséig le nem  mondott szolgáltatások időarányos díja a megrendelőt terhelik  Amennyiben  a tanfolyami hallgató már megkezdett képzést szakít meg, és részletfizetési  kedvezményt vett igénybe, a teljes oktatási díj időarányos részét köteles megtéríteni. A hallgató tudomásul veszi, hogy a képző a tervezett vizsga időpont előtt 45 munkanappal köteles a vizsgaszervező felé a vizsgázók anyakönyveit leadni. Ezen időponton belüli lemondás esetén a   fizetési kötelezettség a teljes vizsgadíjra is kiterjed.

A képzés megkezdése utáni kimaradás, kizárás esetén részvételi díjat nem térítünk vissza.

Tanfolyami díjaink tájékoztató jellegűek (min. 15 fő jelentkező esetén érvényesek), az árváltoztatás jogát fenntartjuk és erről minden résztvevőt tájékoztatunk! Amennyiben a hallgató részletfizetési kedvezményt kíván igénybe venni, a fizetési ütemezés az alábbi:

>>Tanfolyam kezdéskor (első előadás): a tanfolyami díj 40 %-a.

>>A tanfolyami díj fennmaradó részét (60 %) további két részletben.

>>A tervezett vizsgát megelőzően 35 nappal vizsgadíj kiegyenlítése.