Az intézményünk neve: Nyírség Szakmai Továbbképző Korlátolt Felelősségű Társaság. Társaságunkat 1996-ban magánszemélyek alapították, akik 1992-óta mint a SZTÁV RT. főállású oktatásszervezői, önálló kirendeltségként működtek Nyíregyházán. 1996-ig a vizsgaszervezés az illetékes módszertani központokon keresztül bonyolódott. Az 1997-1999–es időszakban társaságunk önálló vizsgaszervezési jogosultságot kapott 15 szakmában, melynek alapját a régióban jelentkező képzési igény növekedése jelentette.

Tevékenységi kör:

Cégünk kizárólagos tevékenységi köre a felnőttképzés, ezen belül, a szakmai képzések. Fő feladatunknak az energetikai szakmacsoporthoz kapcsolódó képzések, továbbképzések, konferenciák szervezését tartjuk. Képzéseket az alábbi szakmacsoportokban szervezünk rendszeresen:

Gépészeti szakmacsoport (25)

Elektrotechnikai szakmacsoport (10)

Közlekedési szakmacsoport (10)

Jelenleg 21 főből álló magasan képzett oktatóval rendelkezünk, és 45 OKJ rendszerű és további nem OKJ rendszerű szakmában szervezünk képzéseket Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén.

1996-tól napjainkig mintegy 13.000 fő képzésével foglalkoztunk . Üzleti partnereink szinte kizárólag termelő vállalkozások , régiónkban működő nagyvállalatok , illetve a vállalkozói szféra. Üzleti kapcsolataink a nagy energiaszolgáltatók, energia felhasználók, és beszállítók körére egyaránt kiterjed. Vállalkozásunk rendelkezik a Magyar Hegesztés technikai Egyesülés (MhtE) eljárásrendje szerinti fémhegesztésre vonatkozó tanúsítással, akkreditált hegesztő oktató személyzettel és műhellyel. 2009-től megszereztük a TÜV SÜD tanúsítását minősített hegesztők képzésére és vizsgáztatására is az alábbi specifikációkra.

Hegesztési eljárások:

111, 131, 135, 136, 141, 311

Anyagcsoportok:

1.1 1.2 1.3 1.4 8 21 22 23

Cégünk az MhtE Szabolcs-Szatmár Bereg megyei képzési bázisa. Társaságunk a Magyar Elektrotechnikai Egyesület pártoló tagja.

Intézményünk székhelye Nyíregyháza, ahol irodánk mellett oktató teremmel rendelkezünk. 2006-ban létrehoztuk saját műhelybázisunkat, melyben a a gépészeti iilletve elektrotechnikai szakmák oktatásához kialakítottuk a feltételekket. Kirendeltségeket működtetünk szerződéses formában Debrecenben főállású oktatásszervezőkkel.

Részletesebb tájékoztatással ügyfélszolgálatunk készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére. Tekintse meg az "Elérhetőségek" menüpontot.
Kérdéseit, javaslatait bármikor megírhatja részünkre a "Kérdések, javaslatok" menüpont alatt található ablak segítségével. Készséggel válaszolunk Önnek.

Reméljük, hogy képzési kínálatunkkal vagy képzési igényeire nyújtandó ajánlatunkkal a jövőben partnereink körében üdvözölhetjük.


Szíves érdeklődését, jelentkezését várjuk.