1. Minden tanfolyam meghatározott számú jelentkező esetén indul. (a minimális létszám általában 15 fő). A helyszínt és az időbeosztást messzemenően a jelentkezők igényeinek megfelelően állapítjuk meg. Külön kérésre kihelyezett formában is lebonyolíthatók a tanfolyamok.
   
 2. A képzési időpontokat igyekszünk a vevőink igényeihez igazítani. A tanfolyam helyéről és kezdési időpontjáról minden jelentkezőt írásban értesítünk. Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap értelemszerű kitöltésével, illetve amennyiben szükséges az egészségügyi alkalmasság valamint a részvételhez szükséges alapvégzettség igazolásával lehet.

 3. A jelentkezési lap kitöltése egyben szerződéses jogviszony létesítése a képző illetve a jelentkező között. A lap kitöltése nem helyettesíti a megkötendő felnőttképzési szerződést.

 4. A hallgató tudomásul veszi, hogy a tanfolyamon való részvétel lemondását annak megkezdése előtt 3 munkanappal  írásban kell  jeleznie. Ez esetben  az előzetesen befizetett tanfolyami díjat visszatéríti a képző. 3 munkanapon belüli lemondás esetén az előzetesen befizetett tanfolyami díj 90%-át téríti vissza a képző. A  tanfolyam megkezdésétől a kimaradás bejelentéséig le nem  mondott szolgáltatások időarányos díja a megrendelőt terhelik  Amennyiben  a tanfolyami hallgató már megkezdett képzést szakít meg, és részletfizetési  kedvezményt vett igénybe, a teljes oktatási díj időarányos részét köteles megtéríteni.. A hallgató tudomásul veszi, hogy a képző a tervezett vizsga időpont előtt 45 munkanappal köteles a vizsgaszervező felé a vizsgázók anyakönyveit leadni. Ezen időponton belüli lemondás esetén a   fizetési kötelezettség a teljes vizsgadíjra is kiterjed.

 5. Tanfolyami díjaink tájékoztató jellegűek (min. 15 fő jelentkező esetén érvényesek), az árváltoztatás jogát fenntartjuk és erről minden résztvevőt tájékoztatunk! Amennyiben a hallgató részletfizetési kedvezményt kíván igénybe venni, a fizetési ütemezés az alábbi:

     - Tanfolyam kezdéskor (első előadás) : a tanfolyami díj 40 %-a
     -  A tanfolyami díj fennmaradó részét (60 %) további két részletben.
     -  A tervezett vizsgát megelőzően 35 nappal vizsgadíj kiegyenlítése.

 6. Az előzetes tudásszint felmérésen túl , az alábbiak közül melyik felnőttképzési szolgáltatást kívánja igénybe venni. (egészségügyi alkalmassági vizsgálat, gyakorlati szint felmérés, pályaorientációs tanácsadás) aláhúzandó!

  A meghirdetett képzési szolgáltatások díját a tanfolyami díj tartalmazza !

  Általános szerződési feltételek letöltése>>